Landingspagina’s voor zoekmachines

Onderstaande landingspagina’s zijn pagina’s die speciaal zijn ingericht om hoog te scoren in Google en andere zoekmachines.

Wat is een Landingspagina eigenlijk, en waarom heeft u honderden of zelfs duizenden nodig om goed te scoren?

Als u maar 1 algemene webpagina per zoekwoord bouwt met informatie over dat product of dienst maakt u geen schijn van kans tegen uw concurrenten in die regio.
Om online goed zichtbaar te zijn voor uw potentiële klanten moet u zo hoog mogelijk in Google staan. Het liefst op pagina 1 en daar op positie 1 t/m 5. 80% van de potentiële klanten klikt namelijk op een van die eerste 5 links/bedrijven.

Een toekomstige klant zoekt, waarschijnlijk net als u zo gericht mogelijk. Een klant uit Enschede gaat op zoek door “product x Enschede” in te geven in de zoekmachine. Hij krijgt dan diensten en producten te zien uit die Stad.  Zit uw bedrijf een paar kilometer verderop in Hengelo, Deventer, Almelo of Doetinchem dan vist u achter het net. Om nieuwe  kozijnen te plaatsen bent u best bereid om een eindje te rijden. Natuurlijk geld dat niet alleen voor bedrijven in heel Nederland en niet alleen voor bedrijven in de Achterhoek zoals in dit voorbeeld. U bent vast ook bereid om te werken in Den haag of Utrecht als uw bedrijf in Rotterdam is gevestigd.

Wij, van Analytics Groep hebben voor u uitgezocht wat de meest ingegeven zoekwoorden zijn en voor ieder zoekwoord honderden pagina’s gebouwd die extreem goed geïndexeerd worden. Er is veel aandacht besteed om alle unieke elementen op iedere pagina aan te passen aan het zoekwoord en de plaatsnaam. Iets waar Google naar kijkt om de relevantie en positie van de pagina te bepalen. Zo bent u door heel Nederland goed zichtbaar en kunt u zelf bepalen welke opdrachten u aanpakt, doorverkoopt of wilt weigeren.

Alle pagina’s hebben eigen unieke en relevante data zoals:

  • Teksten waarin de Stadsnaam en product/diensten zijn opgenomen
  • Plaatjes met meta-data die gelijk is aan het product/diensten/Stad
  • Pagina titel met product/diensten/Stad
  • Overige Metadata met product/diensten/Stad

Naast de opgenoemde punten zijn er nog vele andere punten die wij niet zo online willen delen om uw en onze concurrenten zo altijd een stap voor te zijn.

Wij van Analytics Groep hebben meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van (offerte) websites die als beste van Nederland worden bestempeld. Ook na aankoop van onze sites kunnen wij u bijstaan om maximaal rendement uit uw bedrijf te halen.

Alle geoptimaliseerde landingspagina’s van deze website op een rijtje

Kozijnen

Aluminium Kozijnen

Kunststof Kozijnen

Ramen