Veelgestelde vragen

Nee. Het aanvragen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend. Door het invullen van ons offerteformulier gaat u van maximaal zes bedrijven een voor u op maat gemaakte offerte ontvangen. Makkelijker kan bijna niet.
Nee, onze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Indien u niet met in zee gaat met de bedrijven waar u een offerte van heeft ontvangen is het voor hen prettig als u ze dit laat weten. Zij hebben er immers echt tijd aan besteed om een offerte op maat voor u te maken.
U ontvangt van maximaal 6 architecten uit uw regio een offerte. Voor sommige producten of diensten ontvangt u tevens van landelijk werkende organisaties een offerte.
Uw gegevens worden alleen verstuurd naar maximaal 6 bedrijven. Offertekoning BV garandeert dat uw gegevens niet worden gebruikt voor een ander doel dan er voor te zorgen dat u de offertes gaat ontvangen. Meer kunt u lezen in onze gebruiksvoorwaarden.
De architecten hebben tijd nodig om uw aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niets gehoord? Laat dit ons dan direct weten. U kunt daar het contactformulier voor gebruiken.
U kunt ons te allen tijde een bericht sturen door ons contactformulier in te vullen. U ontvangt dan snel een antwoord van ons.
Nu offertes aanvragen
Met onze service vraagt u gemakkelijk in 1x bij meerdere geschikte bedrijven een offerte op maat aan. Vul het formulier in en de bedrijven zullen u snel per email een offerte op maat toesturen. Bespaar tijd en geld en vergelijk nu.
Nu offertes aanvragen